Koncsag Réka

vagyok, és mint mindenkinek, nekem is sok szerepem van az életben. A magánéletben egy boldog Nő vagyok, 2 kislány nagyon büszke Édesanyja, emellett Húg és Nővér, Barát és Barátnő, Háziasszony és Szomszédasszony…

A szakmai életben Nyelvoktató és Nyelv-, Ifjúsági-, Lifecoach és Tréner.

Ezen a honlapon mindent egy helyen megtalálsz, amit a szakmai szolgáltatásaimról tudni szeretnél!

Ezek a szerepek tökéletesen megférnek egymás mellet, sőt! Támogatják és kiegészítik egymást, ezek által érzem magam igazán kiteljesedettnek és boldognak az Életemben! Mind ugyanolyan fontos számomra, csak időnként a fókusz változik – projektektől vagy napszaktól függően. 

2000 óta foglalkozom német nyelvoktatással vállalati-, nyelviskolai- és magánoktatás területén. Módszertanomat mindig is a tanulóközpontú oktatás, a kooperáció jellemezte, és büszke vagyok minden tanítványom sikerére!

A nyelvi coaching a kezdetektől jelen volt az óráimon, ugyanígy a pozitív pszichológia, a motiválás, az elfogadás, az empátia.

Továbbfejlesztve a hivatásomat 2016 óta hivatalosan is akkreditált nyelvi coachként és life coachként, 2021 óta mint ifjúsági és kamasz coachként segítem az ügyfeleimet céljaik elérésében.

A nyelvtanítás és a nyelvi coaching ülések során is elsődleges célom, hogy az ügyfeleimből önálló, magabiztos nyelvhasználók váljanak, a life coaching ügyfeleim pedig megtalálják a már bennük lévő Megoldást valódi céljaik eléréséhez!

24 éve dolgozom szabadúszó magántanárként, így pontosan ismerem a szakma és a vállalkozói lét minden szegletét. Tudom jól, hogy a legprofibb magántanárok is mennyire egyedül tudják érezni magukat a szakmai kérdéseikkel, főleg, amióta nem csak személyesen, hanem főként online térben oktatnak. De ennek nem kell így lennie! Hiszek abban, hogy segíthetjük, támogathatjuk egymást ezen a piacon, és összefogással közösen emelhetjük a magántanári szakma presztizsét! A Facebook csoportom ebben segít! #értünk!

Légy sikeres vállalkozó!

Miért válassz engem?

01

Tapasztalat

Több ezer ügyfelemet segítettem már hozzá a céljaik eléréséhez, és már sikeresen dolgoznak az új munkahelyükön, magabiztosan lépkednek felfelé a karrierlétrán, miközben jól érzik magukat az új környezetükben. Neked is sikerülni fog!

02

Motiváltság

Belső motivációm az, hogy minél több kollégámnak segítsek felfedezni a benne lévő értékeket

03

Kreatív megoldások

Figyelem az aktuális trendeket és a felmerülő igényeket

Visszajelzések