MAGÁNTANÁR MESTERFOKON I. (online)

MAGÁNTANÁR MESTERFOKON II. (online)

HAMAROSAN: MAGÁNTANÁR MESTERFOKON III.

MAGÁNTANÁR-MESTERFOKON LOGÓ

NE KERESS TOVÁBB KIFOGÁSOKAT!
VÁLJ A LEGSIKERESEBB ÖNMAGADDÁ!

MAGÁNTANÁR MESTERFOKON

MAGÁNTANÁR MESTERFOKON I.

MAGÁNTANÁR MESTERFOKON II.

Tölts online egy inspiráló délutánt fejlődni vágyó magántanárokkal!

„Bezzeg neked könnyű! Motivált tanulókkal dolgozol együtt évek óta, te oszthatod be az idődet, és még élvezed is, amit csinálsz!” – Én nagyon sokszor megkaptam már ezeket a mondatokat, remélem Te is. Ha nem, itt az idő, hogy elgondolkodj, vajon miért nem szalad a szekér úgy, mint más magántanárnak. Akár hiszed, akár nem, a saját karrieredet CSAK TE viheted előre. Te vagy a legnagyobb erőforrásod, támogatód, sikerkulcsod, de Te lehetsz saját magad legnagyobb kételkedője, akadályozója is.

Ez a mini kurzus fellendítheti a magántanári karrieredet!
Emeld a vállalkozásodat magasabb szintre! 

A Magántanár Mesterfokon Program egy interaktív közös munka, amely csak és kizárólag akkor lesz hasznos számodra, ha őszintén és teljes elköteleződéssel veszel részt benne!

Tudod: hiába olvasol az egészséges életmódról szuper cikkeket, csak úgy kezdődhet a változás az életedben, ha felállsz a kanapéról, és komolyan veszed önmagad.

TESZTELD MAGAD!

Igen

Nem

TESZTELD MAGAD!

Igen

Nem

öröm-nyelvtanári-tréning

Ha több az “igen “, mint a “nem ” válasz, akkor ez a tréning NEKED szól!

Nem kell több száz órás, méregdrága life coaching tanfolyamot végezned, vagy 2 évig egyetemi képzésben részt venned, ha neked csak a lényegre van szükséged, ami a magán oktatásban azonnal hasznosítható! Tanulj csak annyit és csak úgy, amire neked szükséged van!

Ez az online kurzus 2 részből áll.

1. RÉSZ

I. Magabiztos Magántanár Mindset

Őszintén! 1-10 skálán hol van a magántanári önbecsülésed? Büszkén és lelkesen beszélsz a munkádról, vagy zavartan magyarázkodsz, ha megkérdezi valaki, hogy mivel foglalkozol? Jó kérdés… Jó kérdés?!?

Vajon min múlik, hogy egyik magántanár sikeresebb, a karrierje szárnyal, a magántanulók várólistán sorakoznak, hogy bejussanak hozzá, míg a másik magántanár, aki ugyanúgy ért a szakterületéhez, csak bukdácsol, méltatlan munkákat vállal el, hogy kijöjjön hó végén a matek? Foghatjuk a körülményekre, a megbízhatatan ügyfelekre, a város adottságaira… de az igazság az, hogy MINDEN RAJTAD MÚLIK!

Ismerkedjünk meg a korlátozó hitmondataiddal, bontsuk ki a képet és keretezzük át a valóságodat. Beszéljük át, mit jelent ma Magyarországon magántanárnak lenni, hol és helyezkedik el ez a branche a tanári társadalomban? Hogyan válhatsz magabiztos és sikeres vállalkozóvá és mit jelent a Magabiztos Magántanár Mindset?

Ne foglalkozz azzal, mit mondanak a hátad mögött! Nem véletlenül vannak mögötted!

cica

II. A mesterfok karrierlépcsői

Lépjünk tovább az önismereti úton! Magadra ismersz? Szereted a szakmádat, szakmailag kompetens vagy, nyitott vagy minden tanulóra 6-96 éves kor között, 8-20 óra között rendelkezésre állsz, az óráidra lelkiismeretesen felkészülsz, tanítasz, javítasz, kiértékelsz, tervezel… Úgy érzed, szétforgácsolod magad, és nem látod a karrieredben a megbecsülést, a látványos előrelépést. Vajon mit csinálsz rosszul?
Minden szakmát lehet rosszul, átlagosan és kiemelkedően – úgy is mondhatnám, hogy mesterfokon űzni. A különbség az apró de tudatos lépésekben, és a pontos részletekben rejlik! Az átlagos, „mezei tanárok” csak sodródnak, és várják a tanulni vágyók jelentkezését. A professzionális magántanárok irányítják a karrierjüket és mesterfokon kommunikálnak a piaccal.
Nézzük rá a helyzetedre az alapoktól, bontsuk le részleteire, és építsük fel együtt a te stratégiádat!
Én támogatlak az Úton, de neked kell végigmenni rajta!

III. Az online jelenlét megoldásai

Fischer Zsófi

Vendég előadó: Fischer Zsófia
MöbiusWebdesign

webdesigner, automatizálási szakértő, marketing (technikai) kivitelező

És ha már a piacnál tartunk – Téged hol és hogyan lehet megtalálni online? A baráti kirándulásokon és családi születésnapokon túl mit lehet megtudni rólad a social mediában?
Szeretnéd, hogy komolyan vegyenek? Akkor vedd te is komolyan az ügyfeleidet!

Büszke lehetsz magadra, a lehető legjobb döntést hoztad: magadba és a karrieredbe fekteted az energiát!
A MAGÁNTANÁR MESTERFOKON I. programban tűpontosan megfogalmazzuk a magántanári pozíciódat, és felépítjük a karrierlépcsőidet, amiken felfelé haladva kiemelkedhetsz a konkurenciádból. Elhiszed már, hogy sikerülhet a NAGY ÁTTÖRÉS?
Hát akkor folytassuk a munkát!

2. RÉSZ

IV. Végre prémium ügyfelek! – prémium árképzés

Mondjuk ki őszintén: célod, hogy a minőségi munkádat a motivált és elkötelezett ügyfeleid ne csak szakmailag, de anyagilag is bőségesen elismerjék.

Célod, hogy magabiztosan és határozottan tudjál a téged megillető díjazásról tárgyalni, és ne alkudozzon veled többet egyetlen ügyfél sem. Célod, hogy a hónap végén mosolyogva nézhess a bankszámládra.

Nem könnyű téma.
Arra vagyunk szocializálva, hogy a pénzről nem szabad beszélni, mert az tabu. Ha sok van azért, ha kevés van, akkor meg azért. Pedig pénzből élünk, abból fizetjük a számlákat, a gyerek új focicipőjét, a nyaralást, a továbbképzéseket…

Milyen érdekes: az angolok csinálják a pénzt (make money), a németek megérdemlik a pénzt (Geld verdienen), a magyarok meg keresik…

Szerinted a fogorvos, az ügyvéd, a karriercoach megérdemli a magas óradíjat?
Jaa, hogy ő megoldja a nagy problémákat és megváltoztatja valakinek az életét?

TE IS JOBBÁ TESZED A TANÍTVÁNYOD ÉLETÉT!
TE IS HOZZÁSEGÍTED ŐT A SIKERÉHEZ!
TE IS MEGÉRDEMLED AZ ANYAGI ELISMERÉST!

Beszéljünk a pénzről, írjuk felül a pénzhez kötődő, generációkon átívelő korlátozó hitmondatokat („A pénz nem minden”, „Ki sokat markol, keveset fog.”, „Tisztességes munkából nem lehet meggazdagodni”,….), építsük fel a pontos szakmai pozícionálásod mentén az önértékelésedet, hogy elhidd: megérdemled a prémium díjazást!

A vállalkozói lét egyik legnagyobb előnye: Te határozod meg a fizetésed mértékét!

Van dolgod ezzel a témával? Ki korán kel, aranyat lel! 😊

V. Ügyfélkommunikáció és konfliktuskezelés mesterfokon

Azt hiszed, kommunikálni mindenki tud?
Azt gondolod, erre már nem is érdemes szót fecsérelni?

Én is azt hittem… Egészen addig, amíg fel nem tűnt, hogy a tanári találkozókon, a Kerekasztal Beszélgetéseinken vagy akár nekem címzett privát üzenetekben egyre többször jönnek fel konfliktusos helyzetek tanulókkal, nyelviskolával vagy akár szülőkkel. A tanárok pedig tanácstalanok, kétségbeesettek, és még ők érzik hülyének magukat, hogy nem tudnak kezelni egy lehetetlen ügyfelet.

Ismerős a szituáció?
Volt már konfliktusod óralemondás/komolytalan tanulói hozzáállás/késés/fizetés miatt?

Sajnos azt kell mondanom, hogy ez a Te hibád!

Valószínűleg Te hagytál nyitva kiskapukat, nem kommunikáltál az első perctől fogva egyértelműen a keretekről, és Te hagytad, hogy idáig fajuljanak a dolgok, mert te kötelességtudóan szolgáltatni akartál…

De van egy jó hírem!

A coaching szemléletű kommunikáció és hatékony konfliktuskezelés megtanulható, elsajátítható, a konfliktusos helyzetek felülírhatóak, megváltoztathatóak!

Vedd a kezedbe a válallkozásod irányítását, legyél Te a kormányos!

Ebben a részben megtanulhatod a coaching szemléletű kommunikáció igazán hatékony formáit minden helyzetben: kérdések, visszajelzések, hibajavítás, konfliktusmenezsment témakörben.

Húzz tiszta kereteket, kommunikálj egyértelműen és élvezd a konfliktusmentes tanítás minden előnyét!

VI. Soha többet félreértés! - Meghívott szakértő – Kommunikációs tanácsadó

ertl orshee

Vendég előadó: Ertl Orshee
YourElegantMessage
Kommunikációs mentor és coach

Beleszól az okoskodó szülő a munkádba?
Kritikus tanítvány nehezíti az életedet?
Netán a közösségi médiás posztod kapott kéretlen hozzászólásokat?
A nyelvtanárok élete nem csak játék és mese, hisz annyi helyről kaphatunk bántó megjegyzéseket! Ugye, hogy jó lenne ezt mind úgy kezelni, hogy közben a (munka)kapcsolat se lássa kárát?
Mottóm: őszintén és eredményesen!
E mentén nézünk majd életből vett szituációkat a sikeres rendezés érdekében.
Először megmutatok pár alapfogást;, aztán jöhetnek a személyes példák!
Érdemes már most elkezdeni gyűjteni őket, hisz a célom, hogy valódi értéket
vigyél magaddal!

Várlak szeretettel – és gyakorlatias megoldásokkal

Erre a tréningre vártál hónapok óta?

Úgy érzed, ez az online tanfolyam végre előre lendítené a vállalkozásodat?

Bízol benne, hogy végre konkrét eszközöket, dokumentumokat kapsz a kezedbe, amik segítségével professzionális coaching szemléletű nyelvtanárként dolgozhatsz akár már másnaptól?

KONCSAG RÉKA

 

Nyelvoktató és Nyelv-, Ifjúsági-, Lifecoach és Tréner.

 

2000 óta foglalkozom német nyelvoktatással vállalati-, nyelviskolai- és magánoktatás területén. Módszertanomat mindig is a tanulóközpontú oktatás, a kooperáció jellemezte, és büszke vagyok minden tanítványom sikerére!

A nyelvi coaching a kezdetektől jelen volt az óráimon, ugyanígy a pozitív pszichológia, a motiválás, az elfogadás, az empátia.

Továbbfejlesztve a hivatásomat 2016 óta hivatalosan is akkreditált nyelvi coachként és life coachként, 2021 óta mint ifjúsági és kamasz coachként segítem az ügyfeleimet céljaik elérésében.

A nyelvtanítás és a nyelvi coaching ülések során is elsődleges célom, hogy az ügyfeleimből önálló, magabiztos nyelvhasználók váljanak, a life coaching ügyfeleim pedig megtalálják a már bennük lévő Megoldást valódi céljaik eléréséhez!

VISSZAJELZÉSEK

MAGÁNTANÁR MESTERFOKON I.

jelentkezési határidő november 15.
44000 Ft
  • Magabiztos Magántanár Mindset
  • A mesterfok karrierlépcsői
  • Az online jelenlét megoldásai

MAGÁNTANÁR MESTERFOKON II.

jelentkezési határidő január 26..
44000Ft
36000 Ft 2023. január 8-ig!
  • Végre prémium ügyfelek!
  • Ügyfélkommunikáció és konfliktuskezelés mesterfokon
  • Soha többet félreértés!
Early bird

A program várhatóan 2024 …..indul újra.

Ha nem szeretnél lemaradni, iratkozz fel a várólistára, minden kötelezettség nélkül!

További kérdés vagy probléma esetén az info@koncsagreka.hu email címen érsz el